Marakuja-ozadje

Dostava

Dostavo vam nudimo vsak delovni dan od 10.00 do 22.00, v soboto od 16.00 do 22.00, ob nedeljah in praznikih imamo zaprto.
Dostava je brezplačna do 3 kilometre.
Ob naročilu pizze na dom zaračunamo embalažo – karton.

Velikost pizz:
klasična cca. 28 cm
xxl cca. 50 cm

O nas

Marakuja deluje kot družinsko podjetje že od leta 1995. V lokalu najdete osrednji prostor z jedilnico in letno teraso, na kateri se lahko udobno namestite, se osvežite s pijačo, prebudite s kavico ali potešite lakoto s pico. V pomladnih, poletnih in jesenskih mesecih si lahko na letni terasi na velikem platnu ogledate tudi prenos kakšne športne prireditve (nogomet, rokomet, boks …).

Imamo tudi prostor, ki je v začetku našega delovanja služil kot diskoteka. V njej nam je takrat kot redar pomagal bivši svetovni boksarski prvak Dejan Zavec, s katerim smo še danes v prijateljskih odnosih. Ta prostor smo prenovili leta 2009. V njem sedaj prirejamo tematske večere in klubske zabave. Najbolj znana sta Halloween in obletnica delovanja Marakuje. Prostor lahko rezervirate tudi za rojstnodnevne zabave, zaključke ali predstavitve, saj je prostor opremljen s projektorjem.

Z gotovostjo lahko rečemo, da smo nekaj posebnega, saj lahko le pri nas ob vikendih dobite pico vse tja do 23.30 ure. Večer pa si lahko popestrite z različnimi koktajli, točenimi pivi ali brezalkoholnimi pijačami.

Delovni čas:

od ponedeljka do četrtka od 09.00 do 22.00
petek od 09.00 do 24.00
sobota od 16.00 do 24.00
nedelja in prazniki zaprto